SZOLGÁLTATÁSAINK

Autós oktatás

details...

Motoros oktatás

details

Elsősegély tanfolyam 

details...

Oktató központok

details

Ismert tanulóink

details...

Jelentkezés

details

Áraink

details...

"e-learning"

details

Termékek

details...

Szolgáltatások

details

Jogosítványosok

details...

 
 

Üdvözöljük a sarkadi autós-motoros iskola weboldalain!

Hogy ne érjen meglepetés!

TEL: +36-20-9566-020

Átigazolás
SAJNÁLJUK, A TANULÓK ÁTVÉTELE IDEIGLENESEN SZÜNETEL! KÉRJÜK ÉRDEKLŐDJÖN, HA BELEFÉR AZ IDEJÉBE PÁR HÓNAP VÁRAKOZÁS... MEGÉRTÉSÜKET KÖSZÖNJÜK!
Mindazoknak, akik úgy érzik nem körültekintően választottak iskolát,
- mert menetközben kiderült, hogy...
- nem azt kapták, amit a hirdetésekben ígértek nekik
- elégedetlenek jelenlegi oktatásukkal
- számos sikertelen vizsgán vannak túl
- mélyen belenyúltak a pénztárcájukba tanóráikkal nem összefüggő, egyéb költségek címén ...és alapvetően elment a kedvük az egésztől.

- Titeket szólítunk meg, mert sokan vagytok. - Nem törvényszerű, hogy így kell folytatnod. - Ha eleged lett és végre mosolyt szeretnél az arcodra, bátran gyere és közösen megoldjuk.

A következőt kell tenned, a jelenlegi "akciós" iskoládból egy úgynevezett "képzési igazolás" nyomtatványt kell kikérned, ezt kötelesek odaadni. Ezen a dokumentumon lesz leigazolva, hogy Te hány órát vezettél eddig. Fontos, hogy gondosan átnézd, mert rögtön kiderül, hogy mennyit vezettél „élesben" és mennyi ment csak úgy a zsebbe.
Ahhoz, hogy forgalmi vizsgád sikerüljön, bármennyi órát vezettél is eddig minimum 10 óra vezetésre még szükség van. Erre számítanod kell. Új kocsit, esetleg más vizsgaterületet kell megismerned és jelenlegi tudás szintedet is fel kell mérnünk.
1 vezetési óra díja 4.500.- Ft, ez 50 perc oktatást foglal magába.
Ha döntöttél, várunk szeretettel irodánkban minden kedden, szerdán 09-13 óra között. Vagy jelezz! - Telefonon: 36 209-566-020 az iskolavezetőnél.

Büszkék vagyunk rá és örömmel mondhatjuk, hogy sok reményvesztett úgynevezett „átvett-átigazolt" kedves tanulónknak adtuk vissza önbizalmát és tettek sikeres forgalmi vizsgát. Köszönjük nekik ismerőseiket is, akik már nálunk kezdték tanulmányaikat!

SARKADI PÉTER AUTÓS-MOTOROS OKTATÁS-HÍVD A FENTI SZÁMOT ÉS NEM ÉR MEGLEPETÉS!!

Kezdőlap | Kapcsolat |
© 2013 Webvelünk Minden jog fenntartva