SZOLGÁLTATÁSAINK

Autós oktatás

details...

Motoros oktatás

details

Elsősegély tanfolyam 

details...

Oktató központok

details

Ismert tanulóink

details...

Jelentkezés

details

Áraink

details...

"e-learning"

details

Termékek

details...

Szolgáltatások

details

Jogosítványosok

details...

 

Üdvözöljük a sarkadi autós-motoros iskola weboldalain!

Hogy ne érjen meglepetés!

TEL: +36-20-9566-020

Mielőtt bárki is félre értené!!
Az oktatás nem  a lenti gépeken történik. Miként a vizsgát követő néhány hónap sem ajánlott időszak, ezeknek a fenevadaknak a megzabolázására... Előbb sok sok biztonságban levezetett kilométer és a rutin megszerzése, ami a legfontosabb.
„A” kategória
Olyan motorkerékpár, amely nem tartozik az A1és A2 alkategóriába, az A korlátozott kategóriába, továbbá motoros tricikli, amelynek teljesítménye a 15 KW-ot meghaladja. Gyakorlati vizsgához 24 évet kell betölteni.

„A1” kategória
Olyan motorkerékpár, amelynek hengerűrtartalma a 125 cm3-t, teljesítménye a 11 Kw-ot, teljesítmény/ tömeg aránya pedig a 0,1 KW/kg-ot nem haladja meg, továbbá olyan motoros triciklik, amelyek teljesítménye a 15 kW-ot nem haladja meg. Gyakorlati vizsgához 16 évet kell betölteni.

„A2” kategória
Olyan motorkerékpár, amelyek teljesítménye a 35 KW-ot , teljesítmény / tömeg aránya a 0.2 KW/kg –ot nem haladja meg, és amelyet nem kétszer akkora teljesítményű járműből alakítottak át. Gyakorlati vizsgához 18 évet kell betölteni.

„AM” kategória
Segédmotoros kerékpárok ( robogók ) azaz kétkerekű segédmotoros kerékpárok vagy háromkerekű segédmotoros kerékpárok, amelyek legnagyobb tervezési sebessége 45 km/h és a kétkerekű típusnál a motor hengerűrtartalma nem nagyobb 50 cm3-nél a belsőégésű motorok esetében vagy folyamatosan leadott legnagyobb névleges teljesítménye nem több 4 kw-nál. A 326/2011(XII.28) Korm. rendelete ehhez a kategóriához további járműveket is megnevez. Aki 14 évesen szerzi meg a jogosítványát, az 16. életév betöltéséig külföldön nem vezethet. Gyakorlati vizsgához 14 évet kell betölteni.

A gyakorlások és a vizsgák alkalmával megfelelő öltözékben kell megjelenni: bukósisak, szemüveg (a bukósisak kialakításától függően), protektoros hosszúnadrág és protektoros dzseki, kesztyű, magas szárú zárt cipő vagy csizma.
SARKADI PÉTER AUTÓS-MOTOROS OKTATÁS-HÍVD A FENTI SZÁMOT ÉS NEM ÉR MEGLEPETÉS!!

Kezdőlap | Kapcsolat |
© 2013 Webvelünk Minden jog fenntartva