Gyorsabban szeretnél haladni a tanulási folyamatban?

Szeretnéd elkerülni a lefulladással, visszagurulással járó kellemetlen élményeket?

Szereted a fokozatosságot a tanulásban?

Akkor az automatát NEKED találták ki!

Hisszük, hogy minden ember zseniális valamiben, de tudjuk jól, nem vagyunk egyformák, nem mindenkit áldott meg a sors ugyanolyan technikai érzékkel, és bizony a kéz-láb koordinációja sem egyforma mindenkinek, sőt ahogy idősödünk egyre nehezebben sajátítunk el új ismereteket!

Megnyugtatásul…

Tudom, sokan félnek, hogy “bekerül egy kód a jogsiba, és akkor csak automatát lehet vezetni vele…” Ez valóban így van, de manapság már nem csak a luxusautók kiváltsága az automata váltó, így aztán már elérhető áron vannak akár fiataloknak, első autóként is az automaták. Fontos, hogy később, amikor több ideje van, és már belejön a közlekedésbe az automatával (tehát sok tapasztalatot gyűjt), pár órát vesz autósiskolánkban manuális váltós autón, és egy (akkor már lényegesen egyszerűbbnek tűnő) különbözeti vizsgát téve (11.000.-Ft), kiterjesztheti a jogsiját manuális váltóra is.

És nem utolsó sorban hatalmas élmény egy ilyen csodálatos Lexus NX 300 Hybridet vezetni, és Zolcsák Tamás oktatónk türelmével párosítva könnyedén, gyorsabban lehet jogsit szerezni…

Gyakorlati óradíj (alap és pót egyaránt) automata váltós autón:
8.000 Ft/óra (50perc)

Hívj minket a mielőbbi kezdéshez!

8 – 17 óráig egész héten elérhetőek vagyunk!
  • +36-70-615-7921

  • +36-70-410-3234