Tanterem

Budapest, XVII. kerület

Tanfolyam napok heti 2 napon, szombat és vasárnap délelőtt 10:00 órai kezdéssel, összesen 7 alkalommal (28 óra), alkalmanként 4 tanóra (45 perces órák). Az első alkalom mindig 9:30-kor kezdődik, a beiratkozással kapcsolatos ügyintézés miatt.

Rutinpálya

Rutinpálya XVII. kerület

Rutinpályája csak az iskolánknak van a kerületben!

Forgalmi vezetés

Forgalmi vezetés XVII., XVIII., XIX. kerület

Amikor a járműkezelés már annyira nem vonja el a figyelmeteket, úgymond “kilátsz” a járműből, akkor jöhet a forgalmi vezetés (mivel pár éve megszűnt a járműkezelési vizsga)!

Oktatónként változik, hogy kivel, hol tudtok találkozni, de iskolánkra jellemzőek a fent felsorolt kerületek, ezt tetézi a tény, hogy a forgalmi vizsgaútvonalak is a XVIII., XIX. kerületben vannak, mivel a Sarkadi Autósiskola, a Vas Gereben utca 2-4 szám alatt lévő kirendeltségre szokott forgalmi vizsgaidőpontokat kapni. Bár minden kis utcát, nem mindig van idő begyakorolni (nem is egészséges, hiszen nem csak Dél-Pestre szól majd a vezetői engedélyetek), de mi is szeretjük, ha nem teljesen idegen útvonalon kell vizsgáznotok.

Azon természetesen nem szabad csodálkozni, hogy kezdetekben nem a legnehezebb útvonalakon fogtok menni az oktatóval, hiszen a fokozatosság hihetetlenül fontos számotokra, és számunkra is (sikerélmény=kevesebb szorongás=kevesebb pótóra)! Ezért, mivel legtöbbetek Rákoskeresztúr vonzáskörzetéből jön hozzánk, így a legtöbb oktatónkkal is itt tudtok találkozni, és lehet haladni a könnyebbtől a nehezebb útvonalak felé…