Sarkadi Autósiskola

Oktatási helyszínek

Budapest,
XVII. Kerület

Rutinpálya XVII. Kerület

Rutinpályája csak az iskolánknak van a kerületben!

Tanterem XVII. kerület

Tanfolyam napok heti 2 napon, szombat és vasárnap délelőtt 10:00 órai kezdéssel, összesen 7 alkalommal (28 óra), alkalmanként 4 tanóra (45 perces órák).

Az első alkalom mindig 9:30-kor kezdődik, a beiratkozással kapcsolatos ügyintézés miatt.

Forgalmi vezetés

Amikor a járműkezelés már annyira nem vonja el a figyelmeteket, úgymond “kilátsz” a járműből, akkor jöhet a forgalmi vezetés (mivel pár éve megszűnt a járműkezelési vizsga)!

Oktatónként változik, hogy kivel, hol tudtok találkozni, de iskolánkra jellemzőek a fent felsorolt kerületek, ezt tetézi a tény, hogy a forgalmi vizsgaútvonalak is a XVIII., XIX. kerületben vannak, mivel a Sarkadi Autósiskola, a Vas Gereben utca 2-4 szám alatt lévő kirendeltségre szokott forgalmi vizsgaidőpontokat kapni. Bár minden kis utcát, nem mindig van idő begyakorolni (nem is egészséges, hiszen nem csak Dél-Pestre szól majd a vezetői engedélyetek), de mi is szeretjük, ha nem teljesen idegen útvonalon kell vizsgáznotok.

Azon természetesen nem szabad csodálkozni, hogy kezdetekben nem a legnehezebb útvonalakon fogtok menni az oktatóval, hiszen a fokozatosság hihetetlenül fontos számotokra, és számunkra is (sikerélmény=kevesebb szorongás=kevesebb pótóra)! Ezért, mivel legtöbbetek Rákoskeresztúr vonzáskörzetéből jön hozzánk, így a legtöbb oktatónkkal is itt tudtok találkozni, és lehet haladni a könnyebbtől a nehezebb útvonalak felé.

Hívj minket a mielőbbi kezdéshez!

8 – 17 óráig egész héten elérhetőek vagyunk!
  • +36-70-615-7921

  • +36-70-410-3234

Hírek

Változások

Kedves tanulóink! A szokásos heti 2 napos személyes ÜGYFÉLFOGADÁS 2021.01.19-től a HomeCenterben!

Miért nem elég a 30 óra?

Talán azzal kezdeném, hogy azt vettem észre, ugyan nem mindenkinek, de sok embernek ez egy mumus! Mármint, ha átlépjük a mágikus 30 órát…