Oktatóink

Strausz Zoltán

Suzuki Swift

Bemutatkozás

 

“Strausz Zoltánnak hívnak, autóvezetés oktatásával foglalkozom, és szabadidőben egy hobbi utazó vagyok. A Sarkadi Péter Autósiskola tanulóit oktatom autóvezetésre, és olyan jogosítvánnyal rendelkező tanulókat, akik gyakorló órákat szeretnének venni. Tanulóimnak lehetőséget biztosítok az intenzív gyakorlásra, hogy a jogsit gyorsan, mihamarabb megkapják. Segítek, hogy a képességeiket ki tudják bontakoztatni, és az utasai is jó autóvezetőnek tartsák.  Fontos az örömteli autózás, az önbizalom felépítése és az egyik legfontosabb, önálló, biztonságos vezetés megtanulása. A technikán túl, egyfajta közlekedési kultúrát és szemléletet mutatok, hogy minél jobban be tudjanak illeszkedni a forgalomba.

Nekem annak idején (35 éve), amikor szerettem volna megtanulni autót vezetni, nagyon nagy szerencsém volt. Rendkívüli oktatók képeztek, csodálatos emberek voltak, akik szakmailag és emberileg is példaképek számomra a mai napig. Egyéniségükkel alapvetően meghatározták az emberekhez, a  közlekedéshez, a leírt és a le nem írt szabályokhoz való viszonyomat. Tudom, hogy ez milyen sokban hozzájárult a biztonságos, örömteli, konfliktus mentes vezetéshez és nem utolsó sorban a mostani munkámhoz.

Első lépés az elhatározás, hogy részt szeretnél venni ebben a nagy globális közlekedésben. Gondolom szeretnéd jól kezelni az adott járművet, átlátni, megérteni a helyzetet amiben vagy, és jó megoldásokat, megfelelő döntéseket hozni. Én arra vállalkozom, hogy ebben a tanulási folyamatban partner leszek és segítselek, hogy saját magad által elfogadott szintet teljesítsd.”