Oktatóink

Zolcsák Tamás

Toyota C-HR (kézi váltó)

Toyota C-HR 6 sebességes kézi váltós autó, Budapest egyik legkorszerűbb oktató járműve !

 

Ezen az autón a váltás nem okozhat problémát! Vaj puha kuplung, könnyen kezelhető kézi váltó, és vezetést könnyítő berendezések tárháza teszi igazán szerethetővé a tanulást ezen a járművön.

Csak néhány a sok közül:

Visszagurulás gátló,  Ütközést megelőző rendszer, Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, Holttér figyelő rendszer, Jelzőtábla-felismerő rendszer, Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer stb.

Igény esetén van lehetőség megismerkedni az egyszerű intelligens automata parkolási rendszerrel, és az Adaptív tempomat-al is.

A világítás kapcsolásra, és eső esetén az ablaktörlő kapcsolásra sincs gondunk, mert ezt is megteszi helyettünk az intelligens autónk!

Sőt, hogy mikor váltsunk fel, vagy le azt nyilacskával jelzi nekünk!

Az innovatív NANOE rendszer az autó levegőjének párásításával gondoskodik az olyan utazási kényelemről, ami csak néhány prémium márkának a sajátja. A különleges generátor ionokat bocsát ki, amelyek megkötik a kabin levegőjében található, nemkívánatos részecskéket. A rendszer egyben a kellemetlen szagokat is kiszűri. A NANOE technológiával a Toyota C-HR-el megtett minden út különleges relaxációval ér fel.

Prémium tanulni vágyóknak – Prémium oktatás – Prémium járműben!

Prémium oktatás Exklusíve járművön 6000 Ft/óra