VAN!

Mivel nem szeretünk zsákbamacskát árulni, ezért szeretnénk felhívni a figyelmét leendő tanulóinknak, hogy nálunk is van várakozási idő a KRESZ vizsga után. Mostanában 2-3 HÉT, akár 5-6 hét, oktatótól, illetve a tanuló időbeli rugalmasságától függően, akár 3 hónap is lehet mire oktatóhoz kerül egy-egy tanuló. Azért hangsúlyozzuk, hogy ne érjen meglepetés senkit, legfeljebb pozitív, ha ennél gyorsabban sikerül autóra kerülnie…

Ezzel együtt, azok az emberek akik autósiskolánkban tanulnak vezetni, és van motivációjuk, elszántak, és nem hagynak ki még hónapokat önszántukból is (sok ilyen van), azok 4-5 hónap alatt le tudják rakni a jogosítványt. Akik “sietnek”, és csak 3 hetük, meg 1 hónapjuk van rá, azok kérjük válasszák azokat az autósiskolákat, akik szeretnek ilyeneket ígérgetni, bár betartani nem tudják!

Országos probléma az autósiskolákban a KRESZ vizsga utáni várakozási idő, autóra kerülés, hiszen az elmúlt években kb. megharmadolódott a szakoktatók száma, ráadásul a világjárvány alatt, kontaktóra és vizsgák hiányában tovább torlódtak a rendszerben már bent lévő tanulók.

Ha valaki esetleg szeretné elkerülni az autósiskolánknál mostanában akár 5-6 hetes várakozási időt (bár ez függ a tanulók időbeli rugalmasságától is, és a választott oktató leterheltségétől is) és szeretne hamarabb túl lenni a vezetői engedély megszerzésén, azoknak érdemes fontolóra venni a Nissan Leaf (elektromos) oktatóautónkkal (Zolcsák Tamás oktatónknál) való jogosítvány szerzést.

Hívj minket a mielőbbi kezdéshez!

8 – 17 óráig egész héten elérhetőek vagyunk!
  • +36-70-615-7921

  • +36-70-410-3234